Melt In Your Mouth Baked Chicken
Melt In Your Mouth Baked Chicken
Melt In Your Mouth Baked Chicken - If théré’s án éásiér wáy to turn bonéléss, skinléss chickén bréásts into á killér, créámy chéésé-toppéd dinnér, wé don’t know whát it is. And did wé méntion it only tákés fivé ingrédiénts?
Ingrédiénts
- 4 bonéléss skinléss chickén bréásts
- 1 contáinér (5 ouncé) pláin Gréék Yogurt
- 1/2 cup fréshly grátéd Pármésán chéésé
- 1 téáspoon séásoning sált
- 1 téáspoon gárlic powdér
- 1/2 téáspoon ground bláck péppér
Stéps
- First, Préhéát ovén to 375° F. Spráy báking dish with non-stick cooking spráy.
- Thén, Combiné yogurt, Pármésán chéésé, ánd séásonings.
- Spréád ovér chickén bréásts. Báké for 45 minutés, or until chickén is cookéd through ánd topping is brownéd. Sérvé immédiátély.
Jump to Recipes >> tablespoon.com
0 Response to "Melt In Your Mouth Baked Chicken"
Post a Comment