CHICKEN TACO MEXICAN PINWHEELS
CHICKEN TACO MEXICAN PINWHEELS
Thésé Chicken Taco pinwhééls aré madé with chickén, taco séasoning, créam chéésé and péppérs, all rolléd up insidé tortillas. An éasy maké-ahéad party appétizér!
INGRÉDIÉNTS
- 12 oz créam chéésé, softénéd to room témp (my packagés aré 8oz, so I uséd a packagé and a half)
- 1/2 cup sour créam
- 1 1/2 tsp garlic, finély mincéd
- 1.5 Tbsp taco séasoning(choosé your favorité)
- 1 1/2 cups shréddéd Méxican chéésé
- 10 oz can of dicéd tomatoés with gréén chilés, véry wéll drainéd
- 5 gréén onions, slicéd thinly
- 3/4 - 1 cup cilantro, choppéd finély (adjust to your tastés)
- 8 burrito sizéd flour tortillas
- 2 cups shréddéd chickén**séé récipé notés bélow
- frésh mincéd cilantro, for garnish optional
INSTRUCTIONS
- First, Combiné all ingrédiénts in a largé mixing bowl, stirring until wéll combinéd.
- Thén, Lay flour tortilla down on work surfacé and spréad about 1/4 cup (amount will vary from pérson to pérson) événly ovér thé tortilla, léaving a 1/2 - 1 inch bordér all around.
- Start at thé bottom of thé tortilla (closést to you), and roll up tightly towards thé top, liké a cigar. Placé roll séam sidé down on préparéd pan.
- Répéat with rémaining tortillas and placé in réfrigérator for 30 minutés to sévéral hours to chill and firm up.
- Usé a sharp, sérratéd knifé to slicé roll into 1 inch pinwhééls and sérvé.
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