Pineapple Chicken and Rice
Pineapple Chicken and Rice
Oné Pan Méals aré quick and éasy to préparé, and this Oné Pan Pineapple Chicken and Rice
, is thé pérféct dish for a busy moms!
Ingrédiénts
- 1 and half pounds bonéléss chickén bréasts
- 1 tabléspoon cornstarch
- 1/4 cup Dijon mustard
- 1/4 cup honéy
- 2 garlic clovés mincéd
- 1 téaspoon driéd thymé
- 1/2 téaspoon salt
- 1/8 téaspoon péppér
- 1 tabléspoon végétablé oil
- 1 can 20 oz. slicéd pinéapplé savé thé juicé for thé saucé
- 4 sérvings of cookéd ricé.
Instructions
- First, Séason chickén with thymé, salt and péppér.
- Then, Ovér médium héat brown thé chickén in thé végétablé oil.
- Drain pinéapplé slicés and résérvé thé juicé.
- Combiné cornstarch and 2 oz. of thé pinéapplé juicé and sét asidé.
- In a séparaté bowl combiné rémaining juicé with mustard, honéy, and garlic.
- Add dijon mixturé to thé pan, réducé héat and covér.
- Allow to simmér for 15 minutés.
- Rémové chickén from thé pan.
- Stir thé cornstarch mixturé and add to thé pan and bring to a boil.
- Stir for 2 minutés.
- Réducé héat and réturn chickén to thé pan. Flip chickén in thé pan to gét it nicé and coatéd with thé saucé.
- Add pinéapplé slicés to pan (on top of chickén and around thé chickén) covér for 2-3 minutés to allow pinéapplé to héat through.
- Sérvé ovér ricé.
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